Over ons - Van Witteloostuijn
50444
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50444,qode-core-1.0.2,ajax_fade,page_not_loaded,,capri-ver-1.9,vertical_menu_enabled, vertical_menu_left, vertical_menu_width_350, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,blog_installed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

Een vertrouwd adres

Van Witteloostuijn Project- en Woninginrichting is al sinds 1913 het vertrouwde adres voor uw complete woning- en/of bedrijfstoffering.

 

Bij ons staat kwaliteit en service hoog in het vaandel, dit uiteraard tegen een goede prijs kwaliteit verhouding.

Deskundig woonadvies

Bij ons kunt u een deskundig woonadvies verwachten, dit zowel over materiaal- als kleurgebruik. Gevolgd door een duidelijke prijsopgave, met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Daarna volgt een vakbekwame stoffering in eigen beheer.

Lees meer over onze werkwijze

CBW erkend

Onze woonwinkel is aangesloten bij en erkend door de Centrale Branchevereniging Wonen. Kopen bij een CBW-erkende woonwinkel biedt vele voordelen, maar vooral meer zekerheid.

Lees meer op de website van CBW

Showroom in stijl

Onze showroom is gelegen aan een van de mooiste grachten in het historische centrum van Delft, recht voor de aanlegsteiger van de Delftse rondvaartboten.

Lees hier meer over onze showroom
Meer weten? Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte!