Project- en woninginrichting

Complete woninginrichting

Wij zijn al sinds 1913 het vertrouwde adres voor uw complete woning- en/of bedrijfstoffering.

 

Wij onderscheiden ons door onze bijzondere collecties, klantgerichtheid, vakkennis, vrijblijvend advies bij u thuis en verregaande service

Onze werkwijze

Nadat we in onze showroom een eerste voorgesprek en voorselectie met u hebben gemaakt, volgt een bezoek bij u thuis waar we u het beste kunnen adviseren in verband met materiaal en kleurgebruik. Als we duidelijk met elkaar hebben afgesproken wat er moet gebeuren, verzorgen wij een gespecificeerde prijsopgave en na goedkeuring volgt dan de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden. De afwerking van uw wanden, vloeren en ramen realiseren wij graag en vakkundig voor u.

 • 1

  Voorgesprek

  Voorgesprek en voorselectie in onze showroom of bij u thuis, met advisering materiaal en kleurgebruik.

 • 2

  Prijsopgave

  U ontvangt een gespecificeerde prijsopgave n.a.v. de gemaakte afspraken.

 • 3

  Uitvoering

  De vakkundige uitvoering van de werkzaamheden.

Alles voor een complete inrichting

Wij, Project- en Woninginrichting van Witteloostuijn, zijn uiteraard een erkende woonwinkel en kunnen voor u het volgende verzorgen:

Raamdecoratie

Vitrage, Inbetweens en Overgordijnen. Complete collecties van Rolgordijnen, Horizontale jaloezieën, Gordijnjaloezieën, Plisse- Vouwgordijnen en Horren. Wij zijn o.a. Luxaflex en Velux select dealer.

Kijk verder

Wandafwerking

Veel bekende soorten wandbekleding. Wij hebben een brede behangcollectie die laat zien dat met behang alles mogelijk is. Het kleurenpalet en de keuze in dessins en structuren is uitgebreider dan ooit.

Kijk verder

Vloerafwerking

Marmoleum, tapijt, vinyl en laminaat zijn enkele van onze producten die wij leveren én leggen. Wij zijn specialist in marmoleum en vinyl. Ook presenteren wij een brede collectie merk tapijt en laminaat.

Kijk verder

Trapbekleding

Trapbekleding geeft elke trap een stijlvolle indruk. Wij zijn specialist in het bekleden van uw trap met tapijt. Of de traptreden nu geheel of gedeeltelijk met tapijt zijn bekleed, de geluiddempende werking is hetzelfde.

Kijk verder
Meer weten? Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte!