Gordijnen

Gordijnen

Gordijnen vervullen vandaag de dag een centrale rol in uw totale inrichting. Zo hebben gordijnen, door de enorme populariteit van moderne harde vloeren, een belangrijke functie voor het verkrijgen van een warme akoestiek in uw kamer.

 

Gordijnen zijn een belangrijk en beeldbepalend onderdeel van uw woninginrichting.

Gordijnen bepalen de sfeer

De standaard gordijnstof is 140 cm. breed en moet dus in banen aan elkaar gestikt worden. Deze stiknaden zijn altijd zichtbaar. Een kamerhoge stof is 280 cm of 300 cm hoog en is in principe oneindig breed. Hierdoor worden verticale stiknaden voorkomen.Doordat de kamerhoge stoffen naadloos geconfectioneerd kunnen worden, krijgen uw gordijnen een mooie en rustige uitstraling.

 

Hoe dunner de stof die u kiest, des te beter de naden zichtbaar worden en des te meer reden om voor kamerhoog te kiezen! Maar ook de dikkere stoffen krijgen naadloos de mooiste uitstraling!

 

Bekijk hieronder een aantal prachtige voorbeelden. Klik op de foto voor een vergroting.

Wij onderscheiden ons door onze bijzondere collecties, klantgerichtheid, vakkennis, vrijblijvend advies bij u thuis en verregaande service en nodigen u hierbij van harte uit om een afspraak met ons te maken om dit te gaan ervaren.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte!