Tapijt

Tapijt

Wie een ruimte binnengaat waar tapijt is toegepast, krijgt al gauw een behaaglijk en comfortabel gevoel. Dat komt omdat tapijt warmte en sfeer uitstraalt. Tapijt is in vele eigentijdse kleuren, dessins en structuren verkrijgbaar en is daardoor goed te combineren met de rest van het interieur.

 

Tapijt is zeer geluiddempend en draagt zo in hoge mate bij aan het wooncomfort in huis. Het comfort van tapijt zit ‘m niet alleen in de warmte en zachtheid, maar zeker ook in de geluiddempende werking. Wie kiest voor tapijt als vloerbedekking, zal direct het verschil merken.

Tapijt zorgt voor het ultieme comfort

Vloerbedekking die rust en intimiteit brengt, die warmte en behaaglijkheid uitstraalt, die iets van uw persoonlijkheid laat zien. En die een zachte aanvulling vormt op harde materialen als hout, glas, steen en staal in het interieur. Wij hebben het tapijt om uw plannen te realiseren.

 

Bekijk hieronder een aantal prachtige voorbeelden. Klik op de foto voor een vergroting.

Wij onderscheiden ons door onze bijzondere collecties, klantgerichtheid, vakkennis, vrijblijvend advies bij u thuis en verregaande service en nodigen u hierbij van harte uit om een afspraak met ons te maken om dit te gaan ervaren.

Meer weten? Neem contact met ons op voor een afspraak of offerte!